Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официална позиция за цените на абонаментните карти за новия сезон. Ето какво написаха “сините” фенове:

Ръководството на ПФК Левски АД, начело с мажоритарния собственик, поднесоха поредната неприятна изненада за привържениците на клуба с неоправдано и необосновано вдигане на цените на абонаментните карти за новия сезон. То надхвърля 30%, както и границата на добрия вкус, без с нищо да носи по-добра услуга или преживяване. От мизерните условия по трибуните до футбола на терена.
В тази връзка подчертаваме, че за първи път организации на привържениците не са консултирани за цените на билетите и абонаментните карти, каквато традиция съществуваше в ПФК Левски АД. Това за нас означава само едно. Феновете са третирани като безгласни букви, които по традиция трябва да покриват щетите от лошото управление, продължаващо и до днес вече години наред.

Изразяваме и своето недоумение дали въпросното повишение не е свързано с договора за управление, според който 10% от цените на билетите отиват при фирмата спонсор-управляващ. Дали цените на абонаментни карти не стимулират именно по-голямо потребление на билети и печалбарство на гърба на привържениците?

И тъй като хората, борещите се за това футболът да бъде за привържениците, бяха отстранени и принудени да напуснат, Националният клуб на привържениците на Левски заявява, че няма да остане безучастен към продължаващата гавра с левскарите.

Ще изразим ясно и недвусмислено своята позиция през предстоящия сезон и призоваваме всички левскари да не бъдат безучастни към случващото се.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук