Бившият треньор и футболист на Левски – Михаил Вълчев – коментира назначението на Николай Костов и дали е нужно на “Герена” да бъде привлечен нов нападател, след като се разбра, че Билал Бари ще претърпи нова операция.

“Трудно може да кажем дали Костов ще се справи при втория си престой в Левски. В момента не знаем какви футболисти ще се привлекат. Ако се остане с настоящите играчи, се видя, че в някои от мачовете отборът игра тромаво. В определени моменти казвахме, че са много добри, а в други, че не стават. Редуваха се силни игри с по-слаби. Трябва тимът да бъде подсилен на някои постове. Като гледаме визитката на Костов, виждаме, че натрупа много опит в чужбина. Знае как да работи и дай Боже да се справи”, заяви Вълчев.

“Лоша новина е, че Бари пак трябва да се оперира. В по-големите клубове има по двама, а дори и трима нападатели. В Левски сега е само Рикардиньо и при контузия или спад на формата няма негов реален заместник. Бразилецът показа добро лице в края на сезона. Но ако се случи нещо лошо, Стефанов може да действа като централен нападател, както и Ивелин Попов. Но дано се вземе такъв играч през лятото, въпреки че с парите, с които разполага клубът, трудно може да се привлече добър футболист”, каза славният играч на сините. Вълчев говори и за предстоящите мачове на Левски в първенството и евротурнирите.

“Мачовете в първенството ще започнат преди тези в евротурнирите. В първия кръг сините вече трябва да имат обеца на ухото от двубоите с ЦСКА 1948 и да знаят как да подходят. Този отбор показа, че играе добре срещу силните тимове, затова няма как да се говори за подценяване. За мен след това съперникът в Лигата на конференциите трябва да бъде преодолян. Не само заради феновете, а и за финанси и да срещнат по-добър отбор, за да се покажат футболистите на европейската сцена. На всяка цена трябва да се победи противникът, който и да е. Няма как да се падне по-слаб тим. Левски извади чист късмет”, добави още той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук