Филип Кръстев: Сега е време да поема по своя път, чувствайки се горд, че бях част от този велик отбор

Бившият вече футболист на Левски Филип Кръстев използва личния си профил в една от социалните мрежи, а да се сбогува със съотборниците си и феновете на Левски.

Ето какво написа Кръстев:

Мина известно време, откакто изиграх последния си мач за Левски София. Това сложи край на сезона и сега е време за сбогом. Искам да благодаря на моите съотборници за всичко! За подкрепата към мен, за всички спомени, за трудностите, през които преминахме заедно и затова, че си намерих приятели за цял живот! Искам да благодаря на треньорите и ръководството, затова че повярваха в мен и винаги ми вдъхваха сила и увереност от първия ден до последния без грам съмнение.

Искам да благодаря и на феновете! Вие сте най-добрите и вие ми върнахте удоволвствието от играта, което бях изгубил. От първият ден в този клуб се почувствах като у дома си. Всяка сутрин ставах щастлив и прекарвах часове на стадиона всеки ден, опитвайки се да стана по-добър! Никога няма да забравя моментите и емоциите, през които минахме, защото това беше най-хубавата година и половина в моя живот!!!Сега е време да поема по своя път, чувствайки се горд, че бях част от този велик отбор!

САМО ЛЕВСКИ💙💙💙

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук