Футболният агент Лъчезар Танев коментира в Спортното шоу на Дарик радио ситуацията с централния защитник на Левски Хосе Кордоба, който е спряган за изходящ трансфер през лятото. Той разкри, че има интерес от страна на турски клуб.

„От най-важните месеци, в които клубовете наблюдават голям брой играчи, това са април и май. Тогава гледат на живо играчи. Без да гледат на живо, рядко някой купува. Точно тогава Хосе Кордоба не игра, беше контузен. Лично аз смятам, че няма кой да вземе Кордоба за парите, които искат от Левски. Трябва някой, който го е наблюдавал много дълго време. По-скоро ако направи силни мачове август месец, когато затваря трансферния прозорец“, коментира Танев.

„Турски клуб има интерес към Кордоба. Клубът има своите колебания и финансово не могат да отговорят на финансовите очаквания на Левски. Офертата не е конкурентноспособна. Нямам представа за оферти към други играчи. Познавам агента му, а този клуб се обърна към мен за съдействие. Левски имат за нашето ниво доста добри играчи. Представянето им миналата година точково не отговаря на качествата. Би било възможно повече точки да имат. Ако се случи и продадат някой игра, сигурно ще се подсилят. Първенствата започват рано, евротурнирите също, притиснати са от времето. Има играчи, които са приключили преди седмица. Играчите живеят с мисълта да починат малко, трудно стягат багажите и тръгват нанякъде“, добави Лъчо Танев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук