Феновете на Левски не се бавиха много и „налазиха” официалната, а и други страници на Шкупи. Както е известно, тимът от Северна Македония ще застане на пътя на „сините” в Европа, ако преди това се справи с Хегелман от Литва. Първият двубой в Каунас е на 13 юли, а на 20-и е втората среща в столицата на югозападната ни съседка. „Няма да ви се вярва какво идва!”, „Идваме, ние сме Левски София!”, „Ще видите какво е да попаднеш в Синия ад!”, „Бой по албанските макендонци”, „Македония без българи – огън да я гори!”, „Тамън за Илинден”, не спираха да пишат привържениците на Левски.

Разбира се, ултрасите на Шкупи, които са сред най-буйните в Северна Македония, не им останаха длъжни. „Явно идва Третата световна война, готови сме!”, „Ще получите ракета с две топки”, „Какво като сте Левски”, отвърнаха им комшиите.

Както е известно, през миналата година имаше доста сериозно напрежение между ЦСКА-София и Македония Гьорче Петров. Съперникът на „армейците” избра срещата в Скопие да се играе на игрище, което не позволява да има фенове на трибуните. В крайна сметка бе пусната минимална бройка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук