Днес в медийното пространство се тиражира новината, че Здравко Димитров се завръща в атаката на Левски. И също така, че Димитров започва подготовка със “сините“. В разпространената инфорация се твърди още, че на този етап съседите не са активирали клаузата му за откупуване. Не са и дали заявка дали това ще се случи в бъдеще. Така той ще трябва да се присъедини отново към Левски. Договорът му със „сините“ е до 2024 година.

По информация на Герена.бг тази новина не отговаря на истината, тъй като Здравко Димитров все още не е получил обаждане от Левски, а вероятността той да бъде откупен от Сакарияспор е доста голяма, тъй като той е получил обаждане лично от президента на турския клуб, който го е уверил в това, че ще му бъде предложен договор за новия сезон, който в Турция започва на 15 август.

Както е известно, Димитров бе отстранен от първия отбор по настояване на Станимир Стоилов заедно с Димитър Костадинов.

Със Сакарияспор той се бореше за промоция в елита, но това не се случи. Тимът остана под местата, които дават директна виза за Суперлигата, а освен това не успя и през баражите. Сега в клуба стяга мащабна селекция, за да може да гони целта през следващия сезон във второто ниво на футбола в югоизточната ни съседка.

В южната ни съседка Здравко Димитров записа 15 мача и 1 гол, а освен това успя да даде и 2 асистенции.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук