Коловати за Николай Костов: Това е подигравка с футбола и Левски. От Нафталина го извадиха

Легендата на Левски Илиян Стоянов сподели мнението си за актуалното състояние на любимия му тим. Според Коловати, човекът, който е искал да промени клуба е бил Станимир Стоилов, който се махнал заради липсата на прозрачност в клуба. “Човекът, който искаше да промени най-много нещата се махна. Най-важното за Левски е да е прозрачен, а това не е така. Феновете заслужават и трябва да са запознати с това, което се случа. Благодарение на феновете, Левски остана жив. Тук искам да отбележа, че само в България можеш да станеш собственик на нещо, за което не си дал стотинка.

Левски е в това финансово състояние, защото през годините са се източвали пари с трансфери и по много други начини. Мъри искаше да го каже още с идването, но може би не му позволиха. Левски винаги е бил отбора на народа. Той е създаден от народа. Последните години от прозрачен клуб – станахме тъмна Индия. Имам чувството, че Сираков е само едно лице, а друг дърпа конците и Левски не е поставен на първо място както трябва да е”, коментира Стоянов пред Football24.bg.

“Не може така с лека ръка да се маха Мъри Стоилов, който е направил толкова много за Левски. Не може да правят проблем за заплатата му. Няма как да очакваш от един толкова елитен треньор да работи без пари. В момента слагат за треньор Николай Костов – моето уважение, но това е подигравка с футбола и Левски. От Нафталина го извадиха. Не знам, кой го измисли това, но това е пълна тъпотия. Аз съм в момента фен на Левски, нито мисля, за някакви бъдещи постове т.н., но щом обичаш, Левски, трябва да казваш 1 към 1. Не трябва да има лъжи и измами. Отиваш да работиш, но не можеш да ощетяваш клуба. През последните години минаха много хора в Левски, които бяха на “Герена” само за пари. Не може да си в Левски и да не работиш за доброто на клуба”, допълни легендата на “сините”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук