Наставникът на Левски Елин Топузаков коментира успеха на „сините“ с 2:0 срещу Арда. Победата праща тима му в Европа.

„Мисля, че чисто игрово превъзхождахме отбора на Арда. Имахме доста положения още до 10-ата минута, които пропиляхме. Имаше пет минути, в които бяхме притиснати, но след първия ни гол играхме по-освободено, бяхме по-добри във всяко едно отношение. Заслугата е на футболистите, те свършиха работата си по перфектен начин“, сподели той.

„Нека говорим за днешната среща, футболистите показаха, че дори през бараж, те имат качествата да са футболисти на Левски и да продължат развитието на този отбор, защото те са млади. Днес съм доволен, не само заради победата, а и заради тактическата дисциплина, притежаването на топката и агресията“, допълни Топчо.

„Беше важно за Левски като клуб да има европейски излаз, за да може да покаже качествата. От друга гледна точка това ще е финансова помощ за клуба, знаем какво е положението. През сезона изпуснахме доста точки, които в крайна сметка и нямаше как да се борим за по-горно място. Каквото си заслужихме, това получихме в края на сезона“, коментира още наставникът на „сините“.

„Бил съм още няколко пъти в такава ситуация. Аз съм рожба и дете на Левски, аз съм длъжен да се отзова във всеки един момент, без значение колко е напечено и трудно. Радвам се, че свършихме работа“, каза още той.

„Наистина няма какво да ви споделя, нека ръководството да прецени и реши. Надявам се, че в следващите дни ще има разговори и да има повече яснота“, завърши Топузаков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук