Феновете на Левски почти изкупиха билетите за двубоя с ЦСКА-София. За Сектор “А” вече няма входни талони, а над половината за Сектор “Б” също вече имат своите притежатели. В тази връзка от „Герена“ използваха официалния клубен сайт, за да отправят призив към притежателите на абонаментни карти. Ето какво написаха „столетниците“:

Левскари,

във връзка с големия интерес към билетите за срещата от 35-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“ в сряда, 7 юни, от 18:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“ призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на двубоя да заявят своя отказ в клуба.

Това може да стане чрез email на membership@levski.bg или на телефон +35929450737 най-късно до 12:00 часа на 7 юни, сряда.

Картодържателите, които НЯМА да присъстват на двубоя с „ЦСКА-София“ трябва да предоставят две имена, номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика), сектор, блок, ред и място на Национален стадион „Васил Левски“.

Местата, които бъдат освободени ще бъдат пуснати в свободна продажба за желаещите да се сдобият с билет за двубоя.

Във връзка с големия интерес към двубоя са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук