Бившият футболист на Левски – Станислав Ангелов – сподели мнението си за загубата на “сините” от Лудогорец с 2:3.

„Ако някой може да бие Лудогорец, това е Левски. Нормално е за Левски да побеждава Лудогорец. Винаги са притежавали класни футболисти и добри треньори. Левски не е само отбор, а идея и дух. На терена не играят пачки, а самите футболисти. Щастлив съм от това, което видях като продукция от синия отбор. Вероятно умората и напрежението натежа на футболистите. Момчетата показаха максимума от себе си и се представиха добре“, сподели той в интервю за предаването „Арена спорт“.

„ЦСКА имаха възможност да се представят по-добре. Един шампион трябва да си извоюва всичко сам. ЦСКА сами са си виновни. Трябваше да постъпят по-сериозно. От много време насам пролетта ЦСКА не играе толкова силно, колкото през есента. Лудогорец е фаворит за титлата. ЦСКА не играе много успешно срещу Левски“, допълни той.

Станислав Ангелов е на мнение, че футболистите на Левски се представят на добро ниво, въпреки сътресенията в клуба.

„Левски през последните години има цел да не фалира. Посредством тази цел напрежението е много голямо. Има добри футболисти, които могат да се представят по-добре. Сътресенията в клуба не се отразяват добре. Момчетата все пак се представят добре. Очакваме селекцията и подготовката през летния сезон“, добави той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук