„ПФК Левски“ стартира сътрудничество със SPORT DEPOT. Компанията ще доставя екипировка на бранда adidas за клуба.

Изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов дадоха официален старт на дългосрочното сътрудничество и си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа.

„Щастлив съм, че ще си партнираме със Sport Depot и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията adidas. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният отбор с adidas ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия „Левски“. Подготвена е и специална фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи“, заяви изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Даниел Боримиров.

„Сътрудничеството с ПФК „Левски“ е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на adidas отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди“, каза изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

Новата екипировката на „Левски“ ще се предлага в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините на SPORT DEPOT в цялата страна и онлайн на www.sportdepot.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук