Екипът на „синята“ медия на България потърси баскетболния треньор на Левски за коментар по отношение на появилата се днес в пресата информация, че той е препоръчал 49-годишния сърбин Саво Милошевич за треньор на „сините“ на Наско Сираков и той е харесал профила на наставника.

Според тиражираната информация Папазов е много близък с треньора на баскетболния гранд Желко Обрадович. Сръбският специалист и неговият дългогодишен помощник в Панатинайкос Димитрис Итудис са кръстници на синовете на Тити Папазов – Александър и Димитър – Желко. Именно оттам идва и връзката с Милошевич. Бившият треньор на гробарите и Олимпия Любляна е близък приятел с баскетболната легенда и Обрадович се е изказал ласкаво пред Папазов за него. Наскоро Саво стори същото за Желко след мач на Партизан в Адриатическата лига, като заяви, че той е главният „виновник“ за възраждането на гробарите след завръщането си през 2021 година.

Пред Герена.бг Тити Папазов заяви следното:

– Написаното категорично не отговаря на истината! С разпространението на подобна информация се цели само едно нещо, а това е, че във връзка с турболетните политически събития в България журналистите, които я публикуват, се опитват да прикрият, че аз предложих Мария Габриел за примиер на ПП ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук