Топузаков: Все още всичко зависи от нас и е важно да играем добре в защита (ВИДЕО)

Наставникът на Левски – Елин Топузаков – даде пресконференция преди утрешното гостуване на Локомотив (Пд).

„Трябва да реализираме положенията си, които създаваме. Да бъдем хладнокръвни и по-точни в завършващия удар. Става слабост да пропускаме с лекота. Нормално е в края на сезона да натежат наказания. Всеки един, който има шанса да попадне в състава при отсъстващи футболисти, трябва да помага на отбора, да даде най-доброто от себе си, за да се поздравим с успех”, сподели Топузаков.

“Вярвам на всички играчи в съблекалнята на Левски. На всеки, на който му дойде шанса, ще трябва да се възползва на всяка степен. Това е тест за всеки, който иска да се докаже. И в крайна сметка, искаме да изглеждаме стабилни в защита. Няма отбор в света, който да не допуска голове. Все някога щяхме да допуснем и да загубим точки, това е част от футбола. Все още всичко зависи от нас и е важно да играем добре в защита, за да трупаме точки”, каза още той.

“Играчите имат куража, особено в последните тренировки. Играчите тренират със спортна злобна, хъс и желание. Надявам се да сме непримирими и да се борим с чисто футболни аргументи, за да постигнем целта, която е Европа”.

“Ще избегна темата със съдийството. Това не го казах случайно, просто видях и предходния мач в Пловдив, не искам да казвам тенденция, а по-скоро лек умисъл точно там, където ни е слабото място. Ние сме си виновни, но съдийският фактор не ни повлия, за да си вкараме положенията и да печелим точки”.

“Със сигурност сме анализирали и си взехме поуки след загубата от Локо Пд, за да се представим по-добре. Малко по-силни думи, но ако не го направим значи сме глупаци. Взели сме си поуките и анализите. Няма отмъщение и реванш във футбола. Залогът е същият, но по в края на сезона се надявам на амбицията и мотивацията на отбора”, завърши Елин Топузаков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук