„За мен Левски не би трябвало да търси треньор в чужбина”, отсече бившият играч на „сините” Михаил Вълчев.

„Да си кажем честно – не водим най-добрите специалисти у нас, за да очакваме, че и сега това ще се случи. Не знам защо трябва да даваме хляб на чужди хора, след като имаме и свои. Според мен има четири-пет имена, които спокойно може да водят Левски и ще бъдат по-успешни от външен човек. Видяхме какво се случи с треньор от Испания, имахме и неуспешен опит с италианец. При Роси Левски играеше скучно и защитно. Победите бяха с по 1:0. А всички знаем какво иска публиката на Левски. Да, трябва да има баланс в играта, но в атака се иска да се включват и крайните защитници”, продължи бившият нападател на Левски.

„Според мен не трябва да се търсят и варианти с чужденец, който е работил в България. Гледам спрягат се доста имена, но не е ясно дали някои от тях не си правят само реклама на гърба на Левски. Със сигурност ще има и такава. Не знам защо треньорите постоянно трябва да бъдат сравнявани със Стоилов. Да, той безспорно е добър специалист, направи много. Но в същото време имаше и серия от 11 мач без победа. Да, в някои от тях Левски нямаше късмет, но все пак треньорът също има роля при толкова много негативни резултати. Просто трябва да се търси най-доброто за клуба”, отсече Вълчев.

„Елин Топузаков би трябвало да остане, ако класира Левски за Европа. Аз съм бил в неговата ситуация и знам какво е да чакаш, но да не се получи. Иначе все още е млад треньор. Със сигурност Левски трябва да търси някаква промяна през лятото. За мен обаче тя не е свързана с чужденец, който тепърва ще се напасва и аклиматизира”, завърши той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук