Великолепно представяне на нашите момичета на Държавното първенство, кат Елит!

При жените, националната състезателка Лъчезара Пекова показа обичайната си класа и се класира на 5-то място в многобоя. Лъчи игра стабилно и през двата дни, като показа само леко колебание в изиграването на бухалките.

Големият си пробив направиха младите Ивон Бошкилова и Даная Атанасова, които са за първа година при жените.

Ивон зае великолепното 6-то място, непосредствено зад националните състезателки от основен състав и изпревари всички състезателки от разширения състав. Освен това, бившата представителка на България при девойките, ще играе финали на обръч, топка и бухалки. На лента е първа резерва.

Даная също започна ударно годината с медал на международен турнир по ФИГ и днес също игра доста убедително. В крайното класиране заслужи 13-то място и финал на бухалки, за който изпревари националната състезателка Лъчезара Пекова.

При ДСВ Анания Димитрова допусна някои грешки, но показа голям напредък и прекрасни композиции. Въпреки че нашето момиче е първа година в тази възрастова група, изпревари някои от по-големите състезателки и представителки на НО на България. Ани е първа резерва за финала на обръч и много се надяваме да има късмета да покаже това съчетание-шедьовър и утре!

Коварен вирус засенчи представянето на нашите момичета при ДМВ. Състезателките ни бяха в добра форма за квалификационното състезание, но заболявания нарушиха подготовката на повечето от тях, а Радина Стоянова не успя да вземе участие в състезанието!

Въпреки това, само можем да ги поздравим за представянето!

  • Пламена Петрова – първа резерва за финала на топка;
  • Андрея Станкова
  • Елеонора Иванова – първа резерва за финала на топка;
  • Вяра Младенова
  • Симона Харизанова
  • София Стоева

В рамките на държавното първенство, демонстративно играха Ева Емилова и Габриела Пеева, които са част от националния ансамбъл /девойки/ и Рейчъл Стоянов и Камелия Петрова – част от националния ансамбъл /жени/ и ще представят клуба ни на европейското първенство, което ще се проведе от 17-ти до 21-ви май в Баку, Азербайджан!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук