Наставникът на Левски Елин Топузаков сподели своето мнение относно загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив в мач от последния 30-и кръг за редовния сезон.

„Първо да честитя победа на Локомотив Пловдив. Това, което ние пропуснахме да отбележим като голове, Локомотив успя да вкара. Пропуските ни костваха точка или три. Не можем да реализираме гол“, започна той.

„Радостното е, че създаваме достатъчно положения, но имаше детински пропуски. Всичко е работа, усърдие и труд. Няма друг начин да се подобрим. В общи линии съм доволен. Влязохме в мача както трябва. Левски трябва да атакува и да търси победата всеки мач. Не обръщаме внимание на защитата“, продължи Топчо.

„Отсъствието на Кръстев и Краев се усети, тези, които влязоха да ги заместят, се раздадоха. Ще искам да видя амбиция и мотивация в погледите им. Надявам се да има и феърплей в оставащите мачове. Левски направи добра поредица и веднага започнаха да ни се режат крилата. Притеснен съм, че втори пореден мач нещо в играта на Левски не ми допада“, завърши Елин Топузаков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук