Бившият собственик на Левски Тодор Батков изрази подкрепа към наследника си Наско Сираков. Двамата през годините имаха доста търкания, но в момента това е забравено. Те дори застанаха един до друг за пореден път по време на честванията за 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов”.

„Наско бе избран по обща воля, чрез всеобщо допитване, гласуване. Дайте да му дадем доверие. Бил Пазител, Къстъдиън, но по всички търговски закони е собственик. Затова нека всички заедно да се съберем и да му помогнем. Искам да кажа на феновете, че никой не е по-голям от Левски”, заяви адвокатът пред БНТ.

„Надявам се поне частично да се изчисти задължението към НАП. Всяка инициатива, която ще помогне финансово, е добре дошла. Не съжалявам, че дадох 10% на феновете. Идеята бе добра. В Европа има подобни обединения. Те обаче трябваше да привлекат повече хора, а вместо това започнаха да прехвърлят акциите, финансовият отчет е тревожен, но все пак това е Левски. Клубът е в сърцата на половината българи. Ако стигне до тях, то парите може и да се намерят. 31 млн. лева не са толкова много. Тези към Божков не са ликвидни към момента, но другата година ще станат”, допълни Батков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук