Константин Папазов гостува в “Неформално с Георги Петков”. Президентът на баскетболния “Левски”, превърнал се през годините в емблематична фигура за “сините” в този спорт, отдели от времето си преди дербито с ЦСКА, за да коментира ситуацията във футболния столичен гранд.

Папазов сподели подробности около оттеглянето от клуба на Станимир Стоилов и Иво Ивков, като разкри важни детайли, касаещи отбора, както в частност и самия него. Той не се посвени да каже и каква е истината за отношенията му с Васил Божков и част от феновете на “Левски”, като обсъди комуникацията си с милиардера-благодетел на “сините”.

“Божков ми каза, че приема само две от фракциите – “Южна дивизия” и “Сини сърца” и останалите нямат място в първоначалните възгледи на клуба. Благодарение на мен това се промени и сложихме най-отдолу написано “Синя България””, заяви Папазов.

“Над Наско в клуба може да е единствено любовта към светинята, която за нас е Левски! Сираков направи куп компромиси, които биват забравени от някои от феновете. Разликата е в целите им – той го прави заради името на клуба, те го правят заради финансите”, добави Тити.

“Сираков беше тежко разочарован от поведението на Мъри. Стоилов обича “Левски”, но явно обича повече да управлява”, загатна Константин Папазов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук