Топузаков: Взели сме мерки за дузпите, определили сме двама щатни изпълнители (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Елин Топузаков заяви, че е взел мерки за дузпите и е определил двама щатни изпълнители.

“В клуб като Левски няма как да няма напрежение. Или издържаш и продължаваш, или се отказваш и отпадаш от играта, както се казва. Няма нещо, което да ме притеснява. Футболистите вече преодоляват това, което се случи като фатализми в клуба. Тяхната задача е на терена. Футболистите не би трябвало чак толкова да се влияят, те трябва да се абстрахират и да покажат най-доброто от себе си на терена. Аз се чувствам окей, дължа всичко на Левски, Левски ме е създал като име, имам да давам много на Левски, защото съм получил страшно много. Нямам от какво да се притеснявам”, коментира Топузаков.

“Дузпите ли? Взели сме мерки за дузпите, определили сме двама щатни изпълнители, бият след всяка тренировка по 20 дузпи, но това не гарантира, че няма да пропуснем. С много повторение и много тренировки, ще се подобрим, сигурен съм. Има израстване у доста от младите таланти в Левски, никой треньор обаче няма да ги хвърли в боя, не трябва да прегарят, трябва да са готови. Всеки треньор няма да пусне някого само защото е юноша, даром никой няма да получи нищо, трябва да си извоюват мястото”, добави той.

“Почти всекидневно с Наско Сираков и Даниел Боримиров постоянно обсъждаме спортно-техническите неща около отбора. Срещи със спонсори и такива неща, не е в моя ресор. Със Сираков и Боримиров постоянно говорим за формата на отбора. Времето ще покаже какво ще бъде бъдещето на Левски и развитието на този отбор”, каза още Топузаков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук