Актьорът и голям фен на Левски Камен Воденичаров сподели очакванията си за предстоящия двубой на „сините” с ЦСКА-София. Той заяви, че предимството е изцяло на страната на “червените”, но именно сега е моментът “сините” да се мобилизират и да покажат на терена, че са по-добри.

Какви са очакванията Ви за дербито в понеделник?

Очаквам играчите да са мобилизирани и да излязат за победа с цялата яснота, че това е най-добрият изход от срещата. Може би са преживели или все още преживяват това, което се случва в Левски. Няма на кого да разчитат, освен на сегашното треньорско ръководство в лицето на Елин Топузаков и на себе си. Тук вече няма кой да ги защитава, навива и бута. В духа им трябва да има една сериозна спартанска битка.

Може ли някой от двата тима да има предимство предвид казусите на „Герена”?

Предимство има “червения” клуб е това, че са лидери в класирането и са близко до шампионската титла. Показват добри игри в последните мачове и като цяло предимството е на тяхна страна.

Ще се отразят ли събитията в Левски на играчите и какво е ключово за успеха?

Ключовото за успеха в понеделник ще е характерът на футболистите на Левски! Всичко зависи от тях. Другите си вървят по тяхната си пътека. Няма как да не се отразят всички събития в Левски на играчите. Въпросът е да се отразят мобилизиращо! Много е тъжно това, което се случва с любимия ни клуб. Виждам го като дежа вю, защото в нашия екип имаме подобна брутална раздяла преди години. Изживял съм го всичко това нещо и е ужасяващо да се види. Някой, като че ли нарочно иска да се раздели една огромна общност, която единствено в България действаше по добър начин, силно и заедно. Сега и тази общност е разделена. Планът за тоталното разделение в държавата стигна и до Левски.

Кои са козовете на Елин Топузаков?

Победата е важна за левскарския дух! Няма да се успокои обстановката в клуба. Ще бъде една хубава вечер, ако се спечели, но на другия ден проблемите ще останат и ще се точат доста дълго. Най-големият коз на Елин Топузаков е това, че е притиснат до стената. Както за него това е най-големият коз, така е и за футболистите. Стомната се счупи и сега всички трябва да излязат напълно спокойни и необременени с очаквания. Трябва да излязат с паднал товар от всичко, което се случи. На нас феновете ще ни тежи, но на тях не бива. Трябва да излязат с трезви глави и да знаят, че единственото нещо, което могат да направят е да смачкат ЦСКА-София! А те го могат и са го показвали. Това ми е пожеланието към тези прекрасни момчета!

Прогноза за краен изход на срещата?

Опасявам се дали няма всички да се успокоят при равен резултат, но все пак прогнозата ми е за победа на Левски! Резултат не мога да кажа, защото този път е много трудно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук