Бившият президент на Левски – Томас Лафчис – е на мнение, че много от играчите на “сините” могат да си тръгнат през лятото. Той беше потърсен от гръцката медия SDNA във връзка с появилите се слухове, че Панатинайкос има интерес към бранителя на столичани Ноа Сонко Сундберг.

“Сундберг е сериозен и ненадминат професионалист. Бърз централен защитник и добър както с топка в крака, така и във въздушните двубои. Постоянен е в изявите си, той командва добре защитата и чете играта на противника. Има силен удар, много е здрав физически и работи много на тренировки”, коментира Лафчис.

„Ако има слабо място, то е свързано с това, че той не е особено заплашителен във въздуха и в ситуациите, когато навлезе в зоната на съперника”, каза още той.

“Сундберг вероятно ще напусне Левски през лятото. Той бе доведен от треньора Станимир Стоилов, който подаде оставка преди няколко дни, което ще доведе до това много играчи, дошли в Левски заради него, да напуснат през лятото. Един от тях може да е Сундберг, който е амбициозен и иска да направи крачка напред в кариерата си”, каза Лафчис.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук