Бургаският фенклуб на Левски – Blue Boys Burgas – проведе поредната си благородна инициатива. Съвместно със “синия” фенклуб от гр. Болярово, привържениците зарадваха за Великден над 80 души в затруднено положение в няколко села от Община Болярово. Ето какво написаха от Blue Boys Burgas на страницата си във Фейсбук:

За поредна година, Клуб на Привържениците на Левски “Blue Boys Burgas”, в съвместна инициатива с Фен Клуб “Левски” – гр. Болярово, организираха Левскарски Великден, за възрастни и семейства в затруднено положение, в няколко села от Община Болярово!

За нас бе удоволствие да посетим тези хора, в едни изключително сложни и трудни времена, като им вдъхнем искрица вяра в доброто! Посетихме над 80 души, които ни приеха с отворени сърца в скромните си домове!…

Може да напишем доста трогателни и прочувствени слова, за емоциите и чувствата, които видяхме в лицата им, но ще оставим снимките, да говорят сами по себе си!

Изказваме специални благодарности на Офк”Несебър”, Ключарско ателие в Практикер Бургас и Ресторант “Месамбрия” – гр. Несебър, за финансовата подкрепа, подпомогнала реализирането на тази кампания!

Всичко се състои в нашите задружни сили!

САМО ЛЕВСКИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук