Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира случващото се на “Герена”. Той говори и за предстоящия двубой с цска-София, за което е сигурен, че „сините“ ще успеят да победят. Бившият нападател, разбира се, започна с напускането на Станимир Стоилов.

„Наско сподели, че може Стоилов да остане в Левски цял живот, но той е взел своето решение. Да, Мъри върши много работа, но след като не желае вече да води отбора, ще трябва да се справят и без него. Мисля, че той можеше да си тръгне след мача с цска-София, а не преди него. Това е моето мнение“, заяви Мишо Вълчев.

Според него напускането на Стоилов няма да доведе до срив: „Не би трябвало това, което се случи, да окаже сериозно влияние върху футболистите и те да не могат да играят на терена. Те са професионалисти и тези неща не бива да ги интересуват. Трябва да играят така, както го правеха досега под ръководството на Стоилов.

Те могат! Трябва да се доказват на полето и да играят за себе си, за феновете и за Левски!

Сега Елин Топузаков ще ги води. Явно това е решението на този етап на Сираков. Дали е точно или не – ще разберем. Независимо какъв е изхода от мача с цска-София не бива да обвиняваме Топчо за нищо“, отсече Мишо Вълчев.

По думите му не трябва да се търси треньор от чужбина за Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук