Управителният съвет на Тръст „Синя България“ взе решение да предложи прехвърлянето на своя дял от 10% от капитала на ПФК Левски АД на Станимир Стоилов, при условие, че мажоритарният акционер Наско Сираков депозира своите 86.6% в клуба.

Ето какво написаха от Тръст „Синя България“:

Уважаеми левскари,

След допитване, проведено сред членовете на Тръст „Синя България“, Управителния съвет на организацията взе решение да предложи прехвърлянето на своя дял от 10% от капитала на ПФК „Левски“ АД на Станимир Стоилов, при условие, че мажоритарният акционер Наско Сираков депозира своите 86.6% в клуба.

Предложение за подобен ход бе направено спонтанно от фенове към Мъри на последната тренировка преди мача с Локомотив София.

След като това предложение достигна до нас, решихме, че то е най-мъдрия вариант в настоящата ситуация. Считаме, че Станимир Стоилов е безспорният пазител на левскарството и като фигурата, ползваща се с най-голямо доверие в левскарската общност, е редно да се сдобие с механизъм, който да му позволи да изгради работеща управленска структура в ПФК “Левски” спрямо своята визия за развитието на клуба.

С уважение,

УС на Тръст “Синя България”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук