Собственикът на Локомотив Сф Иван Василев отрече информациите, че старши треньорът на тима Станислав Генчев е бил офертиран от Тити Папазов да поеме Левски. Василев говори пред „Хоризонт“ на БНР преди утрешното гостуване на железничарите именно на сините.

„Прочетох за това в медиите, но това не е вярно, фалшива новина. Убеден съм, че коректно момче като Генчев щеше да ми се обади, ако имаше оферта, така както направи през зимата след контакта с Ботев Пд. Генчев направи визитка в Локомотив, а аз съм реалист човек и съм наясно, че след края на сезона трудно ще го задържа в нашия клуб. Нито имам силите затова, а и не мога да се боря с грандовете“, каза Василев.

„Обстановката в Левски си е тяхна вътрешна работа, аз нямам правото да им се меся, а и смятам, че разумът ще надделее и всичко в мача ще премине нормално. Що се отнася до шампионатния мач срещу ЦСКА 1948, нямам обяснение защо се стигна до тази тежка загуба с 0:6. Но не търсете причината в това, че някои футболисти след този мач играят малко или изобщо не играят. Не е причината това, за което намеквате“, продължи президентът на локомотивци.

Василев коментира и големите глоби, които клубът инкасира след домакинствата си, след последния мач срещу Славия – 8300 лева общо. „На трето място сме по глоби, а защо е така трябва да попитате феновете. Последната ни глоба – да, е заради ръководителите, знам за какво иде реч и който е виновен, ще си плати. Но в останалите случаи?“, попита той риторично.

Иван Василев обясни, че повишените цени на билетите за мачовете на Локомотив на 20 лева са заради общото повишение на цените в страната. Всички услуги са поскъпнали трябва да има баланс, според него.

„А който обича Локомотив, той пак ще бъде на стадиона, за да го подкрепя“, заключи шефът на „железничарския“ клуб.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук