Президентът на БК Левски Константин Папазов говори за решението си да преведе 7600 лева от приходите от билетите за финала за Купата на България по баскетбол по сметката за НАП във връзка с дълга на ПФК Левски.

„Тези 7600 лева са капка в морето, финансовото положение на БК Левски не е по-добро в никакъв случай. Причини доксан-докус има Левски да е разцепен откъм своите фенове. А те са най-големият капитал на Левски – огромната любов, която акумулира от 750 000 почитатели. Имаше официално поръчано от нас социологическо изследване, това е огромен капитал.

Левски към днешна дата съществува, след напускането на г-н Божков през 2020 година, до огромна степен благодарение на своите фенове. Говоря за всичките, не за тези, които се опитват да се представят за нещо над другите. В масата е силата.

Беше мое емоционално решение – ние доникъде няма да стигнем с тези 7600 лева, нито пък ще помогнат на тази огромна дупка от 11 милиона и половина, но ми се иска това да бъде някакъв знак на обединение. Нещо, което липсва генерално в нация, не в Левски”, каза баскетболният специалист пред bTV.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук