Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде специален брифинг без камери и микрофони, на който сподели повече подробности около офертите за Хосе Кордоба и Андриан Краев.

Изпълнителният директор на Левски показа, че е имало оферта за Хосе Кордоба от Брьондби за 1,8 милиона евро и втора такава за 2 милиона. За Андриан Краев е имало оферта от унгарския Фехервар за 600 000 евро, която е можело да стигне до 750 000.
От руския клуб Сочи са предложили 2 милиона и половина за Кордоба, но българска банка, е посъветвала ръководителите на Левски, че не е много добре да се прави бизнес с руския клуб. Вариантът е бил със специфична клауза в договора, според която, ако футболистът внесе фиксирана сума, може да разтрогне договора си с клуба.

Ивков разкри, че е преговарял с бившия панамски клуб на Кордоба, тъй като му се дължи 25% от бъдещ трансфер на защитника и те са били склонни да намалят процента.

Изпълнителният директор на „сините“ сподели, че е бил в Дубай, за да се срещне с бившия собственик Васил Божков, който му е казал да не се притеснява, че знае къде да го намери, а задълженията могат да се разсрочат.

Ивков сподели още, че дните му в Левски може би са преброени и каза, че от доста време не общуват с мажоритарния собственик Наско Сираков. След реванша с ПАОК комуникацията се е нарушила. / dsport.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук