Като част от събитието „Герена“ на 60“ в събота, 11 март, ще се проведе поредното издание на „Учи с „Левски“. Непосредствено преди мача на „Герена“ срещу Ботев Враца съвместната кампания на Левски и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, ще отправи поглед към паметните мигове и велики победи на „сините“ у дома.

За големите играчи, оставили незабравими спомени на „Герена“, за непознатите и любопитни истории, за легендите и левскарския дух ще ни разкажат изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и уредникът на клубния музей Петър Димитров, а в края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от Билал Бари.

Срещите са насочени към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в рамките на до 40 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на „Учи с „Левски“ ще стартира в събота, 11 март, на „Герена“. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор „А“ в 15:00 ч., където служители на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук