Наставникът на Левски Станимир Стоилов по любопитен начин на журналистически въпрос дали все още идва тъжен и без настроение на герена. “Горе-долу – да. Нещата трябва да се подобрят”, заяви Мъри на пресконференцията си преди утрешното гостуване на “сините” в Пазарджик.

“Лесни победи няма. Очаквам пълен стадион и празник. И най-вече моите футболисти да играят на максимума от възможностите си. Тогава няма да зависи нищо от Хебър.

Мачът с Лудогорец беше труден, динамичен, интересен. Но 5 дни са достатъчно дълго време. Ще има поне една промяна заради наказанието на Ивелин Попов. Ще видим за други, но 5 дни са достатъчно голямо време за възстановяване на играчите.

Би трябвало мачове с Лудогорец да ти дават реална представа докъде си стигнал, а и самочувствие. Очаквам футболистите да достигнат максимума от възможностите си в мача с Хебър. Досега само с Лудогорец играхме на максимума от възможностите си. Очаквам да играем с амбиция, характер и да зарадваме хората с победа.

Когато терените бяха неприятни, ни беше по-трудно да отбележим гол. Специално за мача с Пирин имахме 4-5 положения, които трябваше да бъдат реализирани.

Рикардиньо бързо влезе в стила и начина на игра. Отборът трябва да създава повече положения. Централният нападател зависи от останалите. Трябва да създаваме, за да може той да бележи.

Явно, че нашите конкуренти печелят мачовете, а ние губим ненужни точки. Първо трябва да почнем да побеждаваме и след това да мислим за 3,4 или 7-о място. Това са места, които дават право на участие в Европа или за бараж.

За мен най-мажно е, че привържениците са на стадиона. Винаги има дискусии и спорове. Вече казах какво е моето присъствие тук и как присъствам. Вече официално се знае сумата, която дължим на държавата. Трябва да мислим за решаване на проблемите. Платените служители сме тук, за да казваме мнението не когато ни освободят, а сега. Най-важно е да се защитават интересите на Левски. Надявам се всичко да върви в полза на Левски. Когато има напрежение, не се отразява добре”, заяви Стоилов, който на последния въпрос дали все още идва тъжен и без настроение на стадиона, отговори красноречиво: :Горе-долу – да. Мисля, че нещата трябва да се подобрят.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук