Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, призна, че е доволен след играта на отбора му срещу Лудогорец и призна, че в срещата е имало хубава битка.

„Стана една хубава футболна битка, имаше и добри моменти за двата отбора. Според мен равенството е справедлив резултат, опитахме да покажем най-доброто. За нас беше важно да сме на ниво след двата неудачни мача. Когато има добри терени, можем да играем добър футбол. Доволен съм от футболистите, желанието, амбицията. Има играчи, които може да вдигнат още спортната си форма. Имахме доста атаки, които трябваше да сме по-уверени. Проблемът беше завършващото подаване и удар. Имахме всичко нужно. Лудогорец създаваше положенията си след наши грешки“, започна Стоилов.

„Футболът е атмосфера перфектна. Феновете направиха отново шоу, подкрепиха отбора. Хубав терен, добър терен, футболна битка – тези неща вдигат качеството и правят футбола ни по-гледаем и скъп. Имаме добри флангови играчи, които могат да се дублират. Петрис е в лошо кондиционно състояние и рискувахме с него. Когато двамата ни крайни защитници са здрави и няма нужда да играем с петима бранители. Основният проблем при нас е при завършващия удар. Имахме и ситуации на статични положения, а срещу нас беше един сериозен отбор. Винаги е удоволствие да се гледа Левски – Лудогорец“.

„В крайна сметка на играчите задачата им е на терена. Те имат доста по-висок праг, трябва да продължат да се развиват и да вкараме амбиции в душите и сърцата. Трябва да подобрим още качеството на игра. Всеки мач трябва да играят по-добре. Нормално е да има напрежение. Първите мачове беше лесно да победим, но лошите терени не позволиха това. Казах на футболистите, че ще играем добре днес“, завърши Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук