Ивков: Проблемът на Левски не е от финансово естество. Не е изключено да напусна клуба (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обяви, че има сериозни различия с висшето ръководство на „сините“ (б.р. – Наско Сираков) и не е изключено да напусне клуба.

„Онзи ден имаше Надзорен съвет, който се проведе до моята стая, но не знаех. Няма междуличности конфликти. С кого да имам? С най-големия след Гунди и най-голям голмайстор – собственикът Наско Сираков ли? Аз имам друго виждане как да постигнем крайната ни обща цел. Проблемът на Левски не е от финансово естество. Големият проблем на Левски е от управленско естество. Казвам го и ви гледам в очите. Имаме различия с висшето ръководство на клуба за тактиките и стъпките, които трябва да се предприемат. Няма нищо лошо в това. Това са принципни различия, някой от нас греши. Онзи ден имаше Надзорен съвет, който се проведе до моята стая, но не знаех. Ще свикам Общо събрание“, каза Ивков

„Не е изключено да напусна клуба, но аз съм отговорен човек. Тук не е място за резки движения, не е като оставка на старши треньор. И да подам оставка, трябва да подписвам важни документи в следващите дни. Какво значение има дали ще подам оставка, или не? Ако има различия, най-нормалното е собственикът да ме смени. Той или неговите нови съветници, не знам кои са, но са извън клуба. Решенията за Левски трябва да се взимат в кабинета на изпълнителния директор. До мача с ПАОК никой не се намесваше в работата ми.“, заяви още Иво Ивков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук