Ивайло Ивков: Споразумението с НАП е унизително за клуба (ВИДЕО)

Като „унизително“ бе определено споразумението между Левски и Националната агенция по приходите от изпълнителния директор на „сините“ Ивайло Ивков. Той коментира договореностите между клуба и НАП, като заяви, че решенията в Левски трябва да се вземат в кабинета на изпълнителния директор.

„Това е финансов инструмент, дошъл от висшето ръководство на клуба. Имаше Надзорен съвет, за който дори не бях информиран в кабинета до моя. Днес свиквам УС, за да гласуваме дали да го изпълним. Това не е лош ход, но не това е лекарството, което е необходимо на клуба. Ще се генерират някакви средства, каквито и да са, ще са добре дошли. Сметката ни е запорирана от вчера. Не е изключено да напусна клуба, но аз съм отговорен човек. За разлика от оставки на старши треньор и на помощник треньор, аз съм единственият човек, който подписва с клуба. Ще дам възможност на ръководството. За какво да подавам оставки, тъй като аз трябва да подписвам важни документи за клуба –  съгласен, несъгласен“, каза Ивков.

По повод НАП той бе категоричен: „Считам, че ако се задълбочат още повече различията ни, най-нормалното е собственикът да ме смени. Или той с новите му съветници. До мача с ПАОК нямаше никакво вмешателство в моята работа. Моето верою е, че решенията за Левски трябва да се взимат в кабинета на изпълнителния директор на Левски, независимо как се казва той. Няма да отстъпя от това, както Мъри няма да отстъпи от начина на игра, който иска. Доколкото разбрах, това е станало със съгласието на новия преговорен екип. Не знаех в какъв състав ще са. Трябва да се подаде искане и когато имаме разход за 100 лева, трябва да имаме в сметката 130, за да отидат 30 лева към сметката за НАП. Ние постигнахме невероятен финансов поток за Левски през последната година и половина. Имахме ясна структура и визия как да погасим задълженията си. Изплатихме обезщетения за милиони на Насирувци, на Хубчевци и екипа му. Отговарям за всяка една стотинка, но не знам на какво да отговарям точно. Това е много тежко и унизително състояние за клуба. Казах на НАП, че това няма как да стане с Левски. Казах, че монетата има две страни“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук