Станислав Иванов говори пред камерата на NOVA след преминаването си в Арда от Чикаго Файър. Юношата на Левски говори и за ситуацията в родния му отбор, като сподели, че рано или късно ще се разбере защо той не се е върнал на „Герена“.

„Когато отидох в САЩ, всичко беше различно и всичко беше ново за мен. Имаше организация и професионализъм на много високо ниво. Дори по-високо от водещите европейски такива. Откъм живот, всички е различно. Времето, храната, климатът“, започна Иванов.

„Имах още година договор, но бях решен да се върна в Европа. За младите е по-добре да играят тук, а аз съм на 23 години. Арда е добър и млад отбор и ще показва потенциала си. Конкуренцията не беше голяма, но сега не е така“, продължи той.

„Левски е доста болна тема за мен. Всички, които ме познават, знаят, че аз съм левскар и такъв ще остана. Имаше разговори, но не искам да коментирам. Рано или късно ще се разбере какво се случи там с мен и разговорите за мен“.

„На никой не му подаряват място в националния отбор. Който показва игри, ще играе“, завърши по темата за България Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук