Малко по-рано днес НКП излезе с декларация, насочена към БФС, с изричното настояване началният час на двубоя Левски – Черно море, който ще се състои в събота на 11.02.2023 година да бъде сменен, научи Gerena.bg. Реакцията на оранизираните фенове на Левски явно се е оказала решаваща и футболната централа смени началния час. Срещата на стадион „Ивайло“ във Велико Търново ще започне в 12:30 часа.

Ето и самата декларация:

Националният фенклуб на привържениците на Левски излезе с позиция за двубоя срещу Черно море, който ще се играе в събота от 17:30 часа във Велико Търново.

„Господа ръководители на българския футбол.

Към 10.30ч.на 09.02.2023 г. са продадени 1846 билета за футболната среща Левски-Черно море. Ще ви припомним, че са закупени и близо 6000 сезонни карти от привържениците на Левски. Колко от притежателите им ще дойдат на мача, може да се гадае. Дали зрителите на останалите мачовете от двете професионални групи сумарно ще бъдат повече от тези на ст.“Ивайло“, ще разберем в края на кръга.

Господа, в наредбата точно са упоменати наказанията за съответните провинения. Но никъде в наредбата няма наказание издевателство, защото само така може да се определи насрочения от вашите подчинени начален час на мача. Издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона-зрители, футболисти, служебни лица. И риск за живота и здравето на хилядите пътуващи в късните часове на нощта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук