Левскари, с удоволствие ви съобщаваме, че „Учи с „Левски“ ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на „сините“ срещу „Черно море“, който ще се проведе на 11 февруари от 17.30 часа на стадион „Ивайло“.

Съвместната кампания на ПФК „Левски“ и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, отправя любезна покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари, които биха искали да посетят срещата, да заповядат на 10 февруари, петък, в 18.30 часа в Общината на адрес: площад „Майка България“ № 2.

Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ни ще е свързан със „синята“ легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между „Етър“ и „Левски“, начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.

Разказите ще бъдат изложени от главния редактор на Gerena.bg и начален учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на „Левски“, легенда на „сините“, „Етър“ и националния отбор – Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи, а както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от „Cakey Bakey“ са подготвили специални изненади за най-малките.

„ПФК Левски“ изказва своята благодарност към кмета на Велико Търново инж. д-р Даниел Панов, който предостави безвъзмездно залата, в която ще се проведе събитието.

Елате, за да учим и да се забавляваме заедно!

Само „Левски“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук