Стоилов: За съжаление на Жереми Петрис старата травма не е излекувана (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов – сподели мнението си за победата с 2:0 над Рига в контролна среща.

„Общо взето съм доволен от представянето на отбора. Най-вече съм доволен от първото полувреме, когато условията за игра бяха по-добри. Отборът показа нужното желание, нужната амбиция, нужната динамика, нужната комбинативност този път. Проблемите отново са в завършващия удар и завършващото подаване. Ако бяхме по-точни в тези два елемента, може би резултатът можеше да набъбне още през първото полувреме. Тези неща ще ги решаваме с работа и тренировки“, започна Стоилов.

„Второто полувреме малко се наруши красотата в играта заради дъжда. Стана добър мач. Искам да благодаря на Рига и за допълнителния мач, който изиграхме. Сериозен отбор с доста добри играчи. От такива мачове има нужда Левски, за да се развива“.

„Не мога да давам оценки. Ще видим как ще започне шампионатът. Подготовката е, за да се готвим и да развиваме качествата. Да развиваме динамиката, комбинативността. Неща, които се получават. Остава да добавим още малко майсторство“.

„Всеки трябва да защитава позицията си на терена. Феновете виждат кой как играе. Сигурен съм, че всички ще получат нужната подкрепа. Феновете се радват на всички футболисти. Дай Боже Рикардиньо да бележи и в първенството“, продължи Стоилов.

„За съжаление на Жереми Петрис старата травма не е излекувана. Не можаха и във Франция да открият какво му е. Сега успяхме да установим проблема. Надявам се до 2-3 седмици да е на линия и да е готов. Келиан ван дер Каап също има проблем. Ще се справим с малкия брой играчи. Затова и опитваме различни варианти. В нашия икономичен стил ще имаме някаква конкуренция“.

„Срещу Джохор ще търсим максимална изява на футболистите, за да се развиват. И победа“, завърши Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук