Рикардиньо: Приех да дойда в Левски. Когато моят агент ми каза, че има интерес, аз не чаках втора покана (ВИДЕО)

Новият нападател на Левски Рикардиньо говори пред клубната телевизия. Бразилският стрелец заяви, че се надява да помогне на отбора с много голове.

„Чувствам се много добре. Този един месец е много добър за мен, защото започнах работа с моите съотборници. Вече се запознах с целия отбор и съм много щастлив.

Много е важно, че започнах да вкарвам голове. Става дума за подготовка и приятелски мачове, но въпреки това е важно. Чакам да дойде и първенството, защото там е от по-голямо значение“, започна той.

„Всички ме приеха много добре. Бразилците, които са тук ми помагат много, за да свикна. Уелтон, Роналдо и Цунами ми помогнаха, но и останалите момчета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адаптирах на 100 процента. Много е важно, че имам мои сънародници в отбора. Ние постоянно сме заедно. Тяхното присъствие бе много важно за моята по-бърза адаптация.

Да, бързо приех да дойда в Левски. Когато моят агент ми каза, че има интерес, аз не чаках втора покана и сега съм много щастлив.

Станимир Стоилов винаги ми дава съвети. Обяснява ми как да се позиционирам по терена, така както на него му харесва. Това също е нещо, което ми помага да свикна. Мисля, че до началото на първенството ще привикна към изискванията“, добави още бразилският нападател.

„Организацията в клуба е много добра, а условията в Дубай са прекрасни. Целият щаб и екипът помага много на футболистите.

Тази година искам да вкарам доста голове за Левски. Тази година целта е да се класираме за европейските турнири. Надявам се да помогна с максимален брой голове.

Бих казал на феновете ни да продължават да ни подкрепят, както са го правили до този момент. Искам да вкарвам много голове и те да бъдат щастливи. Само Левски“, завърши Рикардиньо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук