Йоанна Темелкова и Инна Ефтимова подкрепиха инициативата

Фенклубът на Левски (София) – Синя Зона Б-18, стартира благотворителна кампания в помощ на семейство, пострадало от наводненията в Карловско през миналата година, съобщиха от организацията.

Ултрасите пуснаха в продажба колекционерски сет, посветен на Любен Каравелов, а събраните средства ще бъдат насочени към нуждаещото се семейство.

„Ние от фенклуба на Левски София – Синя Зона Б-18, стартирахме поредната благотворителна кампания, този път в подкрепа на семейството на Пламен и Ваня и техните две деца от с. Каравелово, чийто дом беше сериозно засегнат от миналогодишните наводнения в Карловско.

В нашата благотворителна инициатива за пореден път се включват една от най-популярните български актриси Йоанна Темелкова и многократната шампионка на България в спринта Инна Ефтимова.

За набиране на средства в помощ на младото семейство да възстанови дома си пуснахме за продажба колекционерски сет, посветен на Любен Каравелов, изработен единствено в 69 бройки на стойност от 150 лв.

Поръчките на Каравеловия сет се осъществяват на лично съобщение във официалната страница на Синя Зона Б-18″, информираха от организацията на привържениците на „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук