Вече бившият футболист на Левски – Георги Миланов, използва социалните мрежи, за да си вземе довиждане с отбора и феновете. В сряда халфът официално подписа с Ал Дафра от ОАЕ, където ще получава 60 000 евро месечна заплата.

Ето какво написа Миланов в социалните мрежи: 

„Левскари,

днес се официализира раздялата ми с любимия отбор.

Раздяла на хартия, защото сърцето ми е и винаги ще бъде синьо!

Роден съм с любовта към клуба и от дете мечтаех да имам привилегията да играя за Левски.

Благодаря на стремящия се да направи всичко възможно за спасението на Левски – Наско Сираков, че в един от най-трудните моменти се осмели да ме потърси и гласува доверие, за да започна сбъдването на тази си мечта.

Благодаря на цялото ръководство, всички служители и съотборници, които спомогнаха да се чувствам като у дома на Герена и да постигаме заедно успехи.

Да играя и отново под ръководството на най-добрия треньор надгради още повече сбъдването на мечтата и постави нови цели.
Винаги ще бъда безкрайно благодарен на Станимир Стоилов за изключителния му принос в развитието ми още в началото на моята кариера, както и сега за всички най-ценни уроци.

На всички вас, фенове – поклон и вечен респект!

Трудно се описва човек, колкото и опит да има, как може да се вълнува и настръхва всеки път, когато най-великата публика скандира името му!
Любовта и подкрепата ви отличават отбора, превръщат го в задружно семейство и дават силите пак за победи!

Поемам по ново предизвикателство с мотивацията да продължа да давам най-доброто от себе си и след време, да бъда отново достоен да се завърна на Герена, за още трофеи заедно!

Завинаги един от вас!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук