Турски отбор проявява сериозен интерес към крилото на Левски – Здравко Димитров. Става въпрос за втородивизионния Скаряспор. Според информация на „Haberlisin“, сделката може да се осъществи до дни, след като преговорите с футболиста, Левски и Спартак (Вн) вече са започнали. Тя ще стане факт, ако от ръководството на Спартак решат да освободят Димитров, който към момента е под наем във варненския отбор, но „соколите“ не плащат пари за това.

Сакаряспор се е разделил с двама флангови футболисти и иска да привлече техни заместници в лицето на Здравко Димитров и Жуниор Фернандеш.

„Ръководството на Сакаряспор, което продължава с трансферните си усилия от лагера в Анталия, се свърза с Жуниор Фернандеш и Здравко Димитров.

Жуниор Фернандес, който игра за Аланияспор и Башакшехир в три отделни периода в кариерата си, очаква с нетърпение да се завърне в Турция.

Българското крило Здравко Димитров е друга цел на тима. Той е роден през 1998 г. и е на 24 години.

Здравко Димитров, играл в кариерата си за Локомотив София, Септември София, Левски София и Спартак Варна, е участвал и в различните юношески първенства на България“, гласи информацията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук