Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков заяви, че тимът може да има проблеми с лицензирането, ако не се стигне ди сделка с евентуални нoви собственици. Той уточни, че се работи интензивно в тази посока, но резултат все още няма. Днес сините отпътуваха за Дубай, където ще проведат солиден лагер.

„Положението в Левски е хем много различно, хем не чак толкова от момента, в който миналата година поехме клуба. Отново ще имаме тежки периоди около лицензирането, ако не успеем още през януари да постигнем договорености на определени нива. От друга страна изпратихме доста луда година, която имаше всичко. Спортно-технически няма от какво да се оплакваме, освен че не успяхме да надградим с играчи на всички позиции. Съобразявайки се с възможностите на клуба, старши треньорът успя да извлече необходимото“, започна Ивков.

„Направихме всичко възможно да осигурим този лагер. Трябва да подчертая, защото имаше спекулации, а аз доста време мълчах. Тези суми нямаше да бъдат усвоени, ако не ги бях уредил целево само за зимната подготовка. Видяхме колко важна е тя миналата зима и как се отплати с представянето на отбора през пролетта. Не е евтино, но сме осигурили най-добрите условия“, разкри той.

„Надявам се да вървим към окончателно уреждане на отношенията с държавата. Справихме се с всички стари задължения, които бяха належащи. Изплатихме близо 4 милиона, освен това, че успяхме да наваксаме със заплатите на играчите. Затова ви казвам, че хем не е много различно, хем е на светлинни години. Няма неизплатена заплата в отбора и те мислят само за футбол“, каза още Ивков.

„Предстои да се прецени дали трябва да продаваме играчи. Има оферти, но не ни задоволяват“, призна директорът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук