Новото попълнение на Левски – Рикардиньо – благодари на феновете на Гремио и отново заяви мотивацията си да остави следа при „сините“ и да запише името си в историята на тима от „Герена“.

„Бих искал да благодаря на феновете за тяхната подкрепа, а също и на всички служители, директори и играчи, които бяха част от моето преминаване, всички знаят, че преживях най-трудния и деликатен момент от целия си живот в клуба. Това беше загубата на баща ми и дядо ми. Феновете и хората в клуба ми помогнаха да продължа напред”, сподели Рикардиньо, цитиран от uol.com.br.

„Сега е време да поемем по нови пътища, но моето уважение и благодарност винаги ще бъдат с Гремио, отсега нататък ще бъда фен“, добави той.

За преминаването си в Левски той каза: „Въпреки младата си възраст, отивам да направя разликата. Ще дам всичко от себе си и ще направя всичко по силите си, за да спечеля титли и да запиша историята си в отбора. Много съм щастлив от новото предизвикателство и съм много развълнуван да започна работа в клуба.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук