Детският отбор на Левски (родени 2014 година) спечели турнира по футбол „Стара Загора Къп“. „Сините“ показаха страхотна игра и заслужено ликуваха с трофея във формат Футбол 5. Над 50 отбора участваха в състезанието в различните възрастови групи – от 2009 до 2015 година.

Турнирът се проведе на футболен комплекс „Верея“ при отлична организация от страна на изпълнителния директор на „Възраждане 2020“ Йордан Димитров и неговите партньори от Стара Загора. В разстояние на пет дни се проведоха десетки мачове, които се радваха на голям интерес от страна на родителите и феновете на футбола. Турнирът се проведе със съдействието на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров и заместник-кмета Красимира Чахова.

„Искам да благодаря на ръководството на общината и на хората от ФК Верея, които помогнаха много за организацията на този турнир. Видяхте колко много щастливи деца имаше по терените в изминалите дни. Стана много хубав празник на футбола и този турнир вече ще бъде традиционен“, коментира Йордан Димитров, който е и сред най-перспективните ни млади треньори.

ПОБЕДИТЕЛИ В „СТАРА ЗАГОРА КЪП“

2009 година: РОДОПА СМОЛЯН

2010 година: БЕРОЕ

2011 година: БЕРОЕ

2012 година: ТРАЯНА СТАРА ЗАГОРА

2013 година: БОЛЯРЧЕТА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

2014 година: ЛЕВСКИ

2015 година: БОЛЯРЧЕТА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук