Единствената по рода си у нас платформа за спортни NFT колекции и онлайн аукциони NFT Credo представя специална Коледна оферта, където всеки продаден артикул носи приходи в касата на ПФК „Левски“.

Празничното предложение е отстъпка от 20% при закупуване едновременно на юбилеен медал, посветен на 60-та годишнина на Наско Сираков и NFT колекция, съдържаща някоя от сериите с ключови моменти от богатата кариера на голмайстор №1 на „Левски“. Вижте повече за отделните предложения на: https://nftcredo.com/offers .

Юбилейните медали с лика на „синята“ легенда са емитирани от Монетния двор на Българската народна банка. Сребърните изделия са изработени по повод 60-годишнината на мажоритарния собственик на ПФК „Левски“, като първите 10 от лимитирания тираж му бяха предоставени за лично ползване. Останалите 50 са в продажба, като някои от тях вече имат нови собственици. NFT колекцията съдържа по 1 незаменим токен от всяка създадена серия, съответно „Аmber“, „Aquamarine“, „Azure“, „Black“, „Blue“, „Gold“, „Graphite“, „Green“, „Ivory“ и „Purple“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук