NFT Credo пусна нова колекция с Наско Сираков на блокчейн пазара. Единствената по рода си платформа у нас отключи серията „Green” от колекция „Легенди – Наско Сираков“. Незаменимите токени вече са налични на https://nftcredo.com/nft/sets/green и всеки може да ги съхранява в своя дигитален портфейл срещу само 100 лв. за бройка.

Серията „Green“ представя пореден фрагмент от кариерата на Наско Сираков. След като е прекарал есенния полусезон в редиците на френския Ланс, в началото на 1993 г. Сираков се завръща на „Герена“. През пролетта нападателят е неудържим – бележи 9 гола в 12 мача и помага на Левски да спечели своята 18-та шампионска титла.

Всички колекционери могат да наддават за още 2 нови юбилейни медала (№21 и №22) с лика на Наско Сираков. Началната цена за всяко сребърно изделие на онлайн търга е 1000 лв., като всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „Левски“ като безвъзмездна помощ към клуба.

NFT Credo предлага и оферта за обща покупка на NFT колекция и юбилеен медал. Пакетното предложение включва отстъпка от 20% и е достъпно за всеки на https://nftcredo.com/offers.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук