Стоилов: Стана много здрав мач. И двата отбора искаха да спечелят (ВИДЕО)

Станимир Стоилов коментира нулевото равенство (0:0) срещу „Лудогорец“ в отложен мач от Първа Лига.

„Отборът игра с желание и амбиция, които подобават на „Левски“. Като стил и желание наистина играхме с амбиция, както подобава на отбора. Стана много здрав мач. И двата отбора искаха да спечелят. Трябва да продължим да работим с този стил. Прекрасен двубой за гледане, но нямаше попадения“, започна наставникът.

„Индивидуални оценки не желая да правя. Щом сме се справили в защита, значи нямам големи забележки. Трябва да се фокусираме във финалния удар. Стана сериозен футболен сблъсък и това прави чест на двата отбора“, добави той.

„Няма отбор, на който не сме стояли равностойно или не сме били по-добри. Били сме винаги доминиращи. Не мисля, че физически сме в най-доброто си състояние. В края на сезона сме. Нормално е да има тежест. Друго е, когато можеш да направиш смени например при нападателите. Видно е, че когато имаш достатъчно равностойни състезатели. Преди правехме смени след 85-ата минута заради многото млади футболисти на резервната скамейка. Ще работим, нямаме друг път. Ще се развиваме като отбор“.

„Играхме малко под напрежение, но е нормално, когато играеш в дерби мач. Илиян след 21 дена се завърна от контузия, на 5-6 тренировки е, не е в най-доброто си състояние. Неговото включване се оказа положително за отбора. За другия мач вече задължително трябва да има победител и ще преценяване кой в какво състояние е“, каза още Стоилов по повод предстоящия мач на „Левски“ срещу Лудогорец в неделя – този път в 1/8-финалите на Купата на България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук