Пламен Андреев коментира престоя си в Левски и как се чувства със синята фланелка.

„За пръв път тази ще срещна Лудогорец за първенството. Мисля, че ще се раздадем докрай, ще излезем да спечелим и двата мача. Дано така се случи. Не мисля, че заслужавахме толкова дълга серия без победа. Има леко напрежение, което е нормално, предвид формата. Доста назад сме зад лидерите, но с 5-6 победи защо да не се върнем.

Онзи ден Станимир Стоилов игра като нападател на тренировката и ми вкара два гола. Трябва да победим Лудогорец, за да продължим защитата на трофея. Постижимо е и двата мача да спечелим. Иска се от нас амбиция и себераздаване докрай.

Николай Михайлов е разтегнал връзка. Ще отсъства около две седмици. Пожелавам му бързо възстановяване. Лично аз се чувствам добре, колективът също. По-опитните постоянно ми помагат. Обичам да нося отговорност и не е проблем да бъда капитан на Левски. Припомням си често финала за Купата и как вдигам трофея. Това бе първата купа в кариерата ми и е незабравим момент.

Трябва повече да работя върху играта с крака. Имам самочувствие, не е в повече, но го имам на терена. Извън него съм по-скромен човек. Моят любим вратар е Мануел Нойер. Дори и на 36 години прави невероятни спасявания. Симпатизирам на Германия на Мондиала в Катар именно заради Нойер“, сподели Андреев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук