Бившият играч на Левски Саид Ибраимов, който бе част от екипа на Станимир Стоилов при първия му престой на „Герена“, а след това и в Астана, отправи критики към тима. През годината той бе част от Астана, с който отново стана шампион, а сега може да преговаря с други клубове.

„Нереално и неприемливо е, че отбор като Левски с треньор като Станимир Стоилов има такъв период от седем мача без победа в първенството. Обяснение няма, още повече че серията е в българското първенство и с такава публика зад гърба си. И след това силно игрово поведение, което демонстрира отборът през пролетта – не знам каква е причината, но аз не мога да приема, че това е реално. За съжаление, е факт.

Този отбор е на практика нов. Станимир Стоилов е работил много малко време с него. Да, Левски изигра пролетта много успешно, много хубаво, даже беше най-добре представящият се в шампионата. Да се надяваме, че в най-скоро време това нещо ще се преодолее. Защото във футбола единственият начин да се излезе от такова положение са победите. До края на годината остават два мача със силен противник. Ако Левски повтори игрите си от пролетта точно срещу Лудогорец, мисля, че ще покаже, че тази лоша серия е временно явление, случващо се на много отбори. Категорично заявявам, че отговорните хора за тези резултати са треньорското ръководство и футболистите. Те могат да направят и така отборът да се измъкне от това положение.

Лудогорец не е онзи отбор от годините назад. Но все още се вижда, че има предимство пред останалите“, заяви Ибраимов пред БТА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук