Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков – направи обръщение към феновете на отбора. Ето какво написа „синята“ легенда на официалния клубен сайт:

Скъпи Левскари!

Обръщам се към Вас, в един тежък момент, когато отборът в продължение на седем мача не успя да спечели нито една победа. Напълно разбирам и чувствам, какво изпитвате в момента.

Във футбола съм преживял всичко – възходи, забележителни победи и огромни разочарования.

Искам да бъдете сигурни, че аз и Стоилов стоим здраво стъпили на земята и сме наясно с причините за моментното състояние на отбора.

Да, същият този отбор, преди месеци спечели Купата, отстрани гръцкия ПАОК и ни донесе огромна радост. В края на миналата година и в началото на тази направихме оптималната селекция за моментните финансови възможности на клуба. А всички Вие знаете какви са те. От лятото на тази година не сме спирали да работим по селекцията. Набелязали сме новите попълнения, там където са нужни.

Искам да заявя за пореден път пълната си подкрепа към Станимир Стоилов и неговия екип и да ви уверя, че той прави най-доброто за футболистите и клуба. Не приемам неговата мъжка позиция след вчерашната загуба, че вината е изцяло негова. Напротив, той е “главният виновник” за възраждането на “Левски”.

Ние сме с най-младия отбор в първенството и на младостта трябва понякога да се прощава. Да, резултатите последния месец са лоши, но няма нито един мач, в който нашият отбор да е бил надигран. За съжаление знаем, че във футбола не винаги по-добрият печели. Убеден съм, че виждате, че нашите футболисти дават всичко, на което са способни във всеки мач.

Независимо от тежкото финансово състояние на клуба, категорично заявявам, че на “Левски” му предстои много по-успешна 2023 година.

Вярвам, че всякакви спекулации и манипулации, атаки към клуба, към футболисти, към треньор и ръководство от различни посоки няма да развалят магията между отбора и Вас, верните ни привърженици, които доказахте, че сте без аналог.

Скъпи Левскари, аз, като мажоритарен собственик на клуба Ви уверявам, че „ПФК Левски” много скоро ще бъде там, където искаме всички и никой няма да може да попречи на това!

Заедно с Вас ще извървим трудния път до върха!

Обединени повече отвсякога!

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН

Ваш Наско Сираков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук