Стоилов: Имахме цялото преимущество на света над 70 минути (ВИДЕО)

Станимир Стоилов коментира загубата с 1:2 от „Славия“.

„Не успяхме да спечелим, защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме. Допуснахме съвсем елементарен гол и напрежението ни дойде в повече. Допуснахме още един гол, но явно изпаднахме в голямо напрежение и не може да отговорим на очакванията на привържениците. За съжаление, това са реалностите. Вината е само на треньора. Няма кой друг да е виновен. Имахме преимуществото, можехме да решим мача, но много елементарни грешки допуснахме. Не отговаряме на очакванията и надеждите на хората“, каза Стоилов.

„Нямахме достатъчно характер да обърнем, изпаднахме в напрежение и дойде вторият гол. Не можем да реализираме положенията. Направихме достатъчно пробиви, имахме достатъчно ситуации и дузпа пропуснахме. Прекалено лесно се огъваме в защита. До изравнителния гол изглеждахме уверени в защита. Една грешка срина отбора изцяло като психология“, добави той.

„Нямахме достатъчно свежест да обърнем нещата в края. Имахме цялото преимущество на света над 70 минути. Изпаднахме в напрежение и физиката ни напусна. Затова загубихме.

„Не може отборът да е готов отборът за следващите мачове, като загубиш на „Герена“ е много неприятно. Ще видим как ще се възстановим. Много хора ще пътуват с националните отбори. Може да се наложи да спрем някого от националния отбор“, каза още Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук